Parent News

 

 

 

 

 

 

 

AMDG Society
Donors of $7,500+ receive special recognition and invitations from Fr. Goethals to VIP events.

President’s Society
Donors of $5,000+ are invited to Fr. Goethals to annual appreciation dinner.

Principal’s Society
Donors of $2,500+ are invited to special student leadership events.

Bell Schedule


Schedule #1 (70 minutes)
Typical mid-week schedule

Hour 1           8:05-9:15
Hour 2           9:23-10:33 (70 min)
Recess         10:33-10:50 (17 min)
Hour 3          10:55-12:05
Lunch           12:05-12:45 (40 min)
Hour 4          12:50-2:00
OH/HR/FT     2:00-2:30

Schedule #2 (65 minutes)
First day of the week

Hour 1           8:05-9:10
Hour 2           9:18-10:23 (65 min)
Recess         10:23-10:40 (17 min)
Hour 3          10:45-11:50
Hour 4          11:58-1:03
Lunch           1:03-1:40 (37 min)
Hour 5          1:45-2:50

Schedule #3 (70 minutes)
Typical Friday

Hour 1           8:05-9:15 (70 minutes)
Hour 2           9:23-10:33 (70 min)
Recess         10:33-10:57 (24 min)
Hour 3          11:02-12:12
Hour 4          12:20-1:30

Schedule #4 (70 minutes)
Flex time before lunch

Hour 1           8:05-9:15
Hour 2           9:23-10:33 (70 min)
Recess         10:33-10:50 (17 min)
Hour 3          10:55-12:05
Flex Time     12:05-12:30
Lunch           12:30-1:10 (40 min)
Hour 4          1:15-2:25

Schedule #5 (70 minutes)
Short Flex time
Used for most homerooms

Hour 1           8:05-9:15
Hour 2           9:23-10:33 (70 min)
Recess         10:33-10:50 (17 min)
Hour 3          10:55-12:05
Flex Time     12:05-12:20 (15 minutes)
Lunch           12:20-1:00 (40 min)
Hour 4          1:05-2:15

Schedule #6 (70 minutes)
Liturgy schedule

Hour 1           8:05-9:15
Recess         9:15-9:30 (15 min)
Hour 2          9:35-10:45
LITURGY     10:53-12:03
Flex Time     12:03-12:33
Lunch           12:33-1:15 (42 min)
Hour 3          1:20-2:30

Schedule #7 (65 minutes)
First day of the week, Faculty meeting

Faculty Meeting     8:05-9:10
Classes begin at 9:18 am
Hour 1           9:18-10:23 (65 min)
Recess         10:23-10:40 (17 min)
Hour 2          10:45-11:50
Hour 3          11:58-1:03
Lunch           1:03-1:40 (37 min)
Hour 4          1:45-2:50